Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

5 dingen die je beter niet kunt doen wanneer je zwanger bent!

5 dingen die je beter niet kunt doen wanneer je zwanger bent!

 We weten allemaal wel dat roken, rauw vlees eten en alcohol drinken tijdens je zwangerschap niet goed is voor je kindje. Maar wist je ook de volgende dingen al?

Geen muren schilderen

Het advies is om geen muren te schilderen. Dit omdat er in verf en terpentine en nog meer andere stoffen (in verf) schadelijke en gevaarlijke stoffen zitten, die je makkelijk inademt en dit kan schade brengen aan het zenuwstelsel van je kindje. Hoe moeilijk het ook is, met nesteldrang. Wij raden aan om het toch even over te slaan.

Een te heet bad, sauna of jacuzzi

Omdat je zwanger bent is het handig om je lichaamstemperatuur niet te veel te laten stijgen, dit kan namelijk voor stress bij je baby zorgen. Let dus goed op de tempratuur als je je bad in stapt. Een dagje sauna kan wel, maar ook hier adviseert men goed op je tempratuur te letten.

  

Hoge hakken 

Graag je graag hoge hakken? Wij raden je aan om mooie nieuwe sneakers te halen. Door je zwangerschap is je zwaartepunt anders, hierdoor komt er druk op je onderrug. Hiervan kan je rugklachten krijgen en met hoge hakken kan dit verergeren.

Onder de zonnebank

Hoe graag we ook allemaal even 20 min naar Ibiza willen gaan (onder de zonnebank gaan) is dit ook niet aan te raden met de zwangerschap. Net als in de sauna stijgt hier je tempratuur, en kan dit stress veroorzaken bij je baby’tje. Dus als je dan toch gaat, ga dan niet al te lang en te vaak ;)

De kattenbak verschonen

Dit klinkt misschien wel de gekste van alle 5, maar het is toch echt zo. De uitwerpsels van de katten bevatten namelijk een parasiet die toxoplasmose veroorzaken. Laat dit dus door iemand anders doen! O o o, wat een vervelend toch….

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Vertrouwd door 8200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.