Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Alles over voedingsbh's

Alles over voedingsbh's

Wat is een voedingsbeha?

Een voedingsbeha is speciaal ontworpen, zodat je makkelijk borstvoeding kan geven. Met één hand maak je de voedingsbeha los, waardoor je je baby gelijk kan aanleggen. Niet alleen hierom is het fijn om een voedingsbeha te dragen, maar ook omdat een voedingsbeha comfortabeler zit dan een normale beha.

 

Vanaf wanneer draag je een voedingsbeha?

Een voedingsbeha draag je na de bevalling, wanneer je borstvoeding geeft, echter dragen veel vrouwen de voedingsbeha van Bressy™ ook tijdens de zwangerschap, omdat de beha van Bressy™ vaak zachter en comfortabeler zit dan een gewone beha. Waar een beha de borsten kan afknellen, rekt de voedingsbeha van Bressy™ mee en past zich aan de vorm van de borst aan.

 

Hoe werkt een voedingsbeha?

Door de knoopjes in het midden kan je de voedingsbeha makkelijk  openmaken met één hand terwijl je met de andere je baby vasthoudt, zo ontbloot je gemakkelijk je borst zonder je beha uit te doen.

TIP: Als je een voedingsbeha wilt dragen tijdens het slapen is de beha van Bressy™ zeer geschikt, omdat deze beha geen gebruik maakt van bandjes.

 

Wat is dan een zwangerschap beha?

Een zwangerschap beha is een beha, waarvan de cups vaak gemaakt zijn van een stof met stretch, zodat deze met je borsten meegroeien. Net zoals een voedingsbeha knelt een zwangerschap beha niet en biedt deze de nodige ondersteuning. Het verschil met een voedingsbeha is dat een voedingsbeha multifunctioneel is, doordat je de cups gemakkelijk los kan maken om zo borstvoeding te geven.

 

Bestel nu jouw Bressy™ voedingbeha

 Knoopjes makkelijk te openen
zodat jij geen onhandigheden meer ervaart! 

 Pads uitneembaar
jouw pads zullen altijd goed zitten en schoon zijn!

 Stijlvol
geen lelijke voedingsbeha's meer!

 Zacht en comfortabel
optimale comfort en biedt grote steun!

SHOP NU -->

 

 

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Vertrouwd door 8200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.