Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Het huishouden met een baby

Het huishouden met een baby

Het  huishouden opzich is al zwaar genoeg. Je komt net uit je werk na een lange werkdag en dan moet je ook nog je huishouden gaan doen. En nu je een kleintje hebt, worden de taken nog moeilijker in te plannen. Wij hebben een paar handige tips voor jou! Lees mee.

 

Maak een schema
Dit is onze gouden tip. Maak een huishoudschema voor jezelf. Hier kan je dagelijks inzien wat je klusjes/taken voor de dag zijn. Zo is het wat te overzien en zal je niet dingen vergeten of overslaan.

 

Opbergruimte
Hoe meer opbergruimte, hoe beter. Wanneer je extra opbergruimte vrij maakt zal je ook meer overzicht hebben over al je spullen. Soteer dit ook, verdeel het speelgoed van je kindje over meerdere bakken (bv: lego bij lego en blokken bij de blokken) . Zo verkom je grote chaos is je huis.

 

Laat je kind vanaf jongs af aan al mee helpen
Dit wordt natuurlijk moeilijk wanneer je een baby hebt. Maar laat ze al vroeg beginnen met het helpen van opruimen. Dit zal voor je kindje een gewoonte worden en je zal minder achter zijn/haar kont dingen hoeven op te ruimen. Ideaal.

 

Elke dag 1 was en 1 taak
Doe tenminste elke dag 1 wasje. Dit scheelt enorm in het weekend. Heb je ook weleens gedacht aan meerdere wasmanden of een 3 in 1 wasmand? Dit is een wasmand die 3 manden heeft, 1 voor de kleur, 1 voor de witte was en 1 voor de donkere was. Dit is vooral in het huishouden met een kindje heel handig.

We hebben het natuurlijk over een schema gehad. Zet op je schema minstens 1 taak per dag. Zo verdeel je de week goed en voelt het niet alsof je constant bezig bent met het huishouden.

 

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Vertrouwd door 6200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.

Please SAVE to make app work