Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Hoeveel voedingsbeha's heb ik nodig?

Hoeveel voedingsbeha's heb ik nodig?
Nu je zwanger bent en toch echt moet geloven aan een voedingsbeha, is het lastig in te schatten hoeveel je er nou in eerste instantie zal kopen of bestellen. Lees met ons mee en laat al jouw vragen beantwoorden!


Hoeveel voedingsbeha's heb ik nodig?
Wanneer je nog niet 33 weken zwanger bent is het handiger om 1 of 2 voedingsbeha’s te kopen i.p.v. gelijk 5 of meer, dit omdat je nog niet weet hoe je borsten zullen gaan groeien. Wanneer kan ik meer voedingsbeha’s aanschaffen? Wanneer je de 33 weken bent gepasseerd kan je meerdere voedingsbeha’s aanschaffen, let er wel op dat je alleen de zelfde voedingsbeha opnieuw koopt mits je 100% tevreden bent over het materiaal en de pasvorm. Na 33 weken heb je waarschijnlijk je maat bereikt die je ook eventjes zult houden.Omdat je borsten natuurlijk groter en zwaarder worden zullen je borsten meer ondersteuning vragen. Vaak is een beha met meer stretch ook erg lekker, vooral als je er ook in wilt slapen. Verder is het natuurlijk een kwestie van smaak.

Je hebt verschillende soorten voedingsbeha's:
 - Een voedingsbeha met een voorgevormde cup, dit omdat veel vrouwen een beugel niet lekker vinden zitten tijdens een zwangerschap maar wel de ondersteuning willen.
- Een beugelloze voedingsbeha. Hier gaat de grootste voorkeur naar uit volgens de meeste zwangere dames. Dit omdat het comfortabeler zit tijdens de zwangerschap.
- En natuurlijk de voedingsbeha met beugel. Een beugel kan fijn zijn als je grotere borsten hebt, dit biedt toch de extra ondersteuning die de beugelloze niet kan. Vraag echter wel altijd advies aan je kraamverzorgende.Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Vertrouwd door 6200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.

Please SAVE to make app work