Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Je allereerste week met je kindje

Je allereerste week met je kindje

Iets waar je al maanden naar uit kijkt: de eerste dagen met je kindje! Dit voelt en is magisch. Wat kan je verwachten deze dagen en hoe gaan ze eruit zien? Lees mee in onze nieuwe blog!

De allereerste dagen zijn natuurlijk heel spannend. Je krijgt in een keer zoveel meer verantwoordelijkheid. In de eerste week is het vooral aan elkaar wennen. Huid op huid contact is ontzettend belangrijk voor je kindje, dit omdat hun stresshormoon hierdoor daalt. Ze krijgen een rustiger, veiliger en vertrouwd gevoel. Knuffelen is dus niet alleen voor jou fijn maar ook voor je baby!


Hoogstwaarschijnlijk krijg je veel bezoekjes. Dit is natuurlijk super leuk en gezellig. Veel cadeautjes en bewondering voor je baby. Maar vergeet niet jezelf! Het is een intense week, dus een keertje nee zeggen is helemaal niet gek.

Ook zal je bezoek krijgen van je kraamverzorgende, dit is heel fijn. Zij geven jou advies en tips. Ze controleren je baby, helpen je met ze in bad doen, omkleden, verschonen en voeden. Je baby zal de eerste week veel borstvoeding/flesvoeding vragen. De eerste week is het spannends maar ook het allermooiste!

 

Heb jij meer tips voor de eerste week? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Vertrouwd door 6200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.

Please SAVE to make app work