De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Tips om zwanger te worden

Waarbij het voor de enne als een mooie verrassing komt, is het voor de ander een lange weg. Zwanger worden. Wij hebben een aantal tips om zwanger te worden op een rijtje gezet. Lees je mee?

Slik vitamines:
Foliumzuur en vitamine D worden aangeraden wanneer je zwanger wilt worden. Foliumzuur is goed voor de baby, dit bouw je dan van te voren alvast op.  Foliumzuur verlaagt de kans op bijvoorbeeld een hazenlip, open rug, en/of een open gehemelte bij je kindje.


Gezondheid:
Wanneer je zwanger wilt worden is een gezonde leefstijl erg belangrijk. Dit bevordert de kans op zwanger worden. Niet alleen lichamelijk is het belangrijk om gezond te zijn (eet dagelijks van de schijf van 5), maar ook mentale gezondheid staat boven aan het lijstje.

Alcohol en roken:
Roken en alcohol verminderen de kans om zwanger te worden! Wist jij dat? De oestrogeen verhoogt in je lichaam door alcohol, wat weer invloed heeft op de menstruele cyclus. Het is dan ook verstandig dit volledig te laten staan. Ook voor je partner geldt dit overigens. De zaadcellen en de kwaliteit hiervan zijn beter wanneer en niet gerookt of gedronken wordt.

 


Vruchtbaarheid
Als vrouw zijnde ben je tot je 30ste het meest vruchtbaar. Na je 30ste nemen je eicellen af, en best snel ook. Er wordt geadviseerd om voor je 35e kinderen te nemen. Het is belangrijk om goed je menstruatie cyclus in de gaten te houden en je ovulatie te berekenen.


Geen haast
Zwanger raken kan nou eenmaal veel tijd in beslag nemen voor vele onder ons. Dit is ook helemaal niet erg. Verlies niet de moed! Je wilt niet gestresst je zwangerschap in gaan. Geniet van het proces!

Heb jij meer tips en/of opmerkingen? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar