Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Tips voor je zwangerschapshoot

Tips voor je zwangerschapshoot

Spannend.. Je zwangerschapshoot staat om de hoek. En je wilt natuurlijk de mooiste foto's hieruit halen. Daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet! Lees je mee?

De locatie
Bedenk voor jezelf als aller eerste wat voor soort locatie je wilt gebruiken in je foto's. Is dit in de natuurlijk, in een studio of bij jou thuis bijvoorbeeld? Dit maakt jouw beeld en zal veel invloed hebben op het eindresultaat! Ook kan je hier je kleding mooi op aanpassen. Check ook gelijk de fotograaf. Kijk naar hun vorig werk en bedenk of deze stijl bij jou past, en neem contact met hun op met jouw ideeen!

Met hoeveel weken moet ik de fotoshoot plannen?
Je wilt natuurlijk dat je je zwangerschap mooi ziet op de foto's. Maar je wilt zeker niet te laat zijn en je zwangerschapsshoot net missen. De meeste fotograven raden aan om tussen de 30 en 35 weken je zwangerschapsshoot in te plannen. Hier kan je mooi de buik zien, ben je nog fit genoeg en zal je niet te laat zijn ( in de meeste gevallen)!


 Je outfit
Ik denk stiekem dat dit voor de meeste vrouwen toch wel het belangrijkste is van de hele fotoshoot. Je wilt dat je figuur er mooi uit komt en dat je buik mooi zichtbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een thema, iedereen draagt hier bijvoorbeeld dezelfde kleuren. De een kan een roze blouse aantrekken, de andere een roze broek en de 3e roze schoenen. Zo krijg je een leuk effect op je foto. Ook heb je natuurlijk de optie om je buik bloot te laten zien of bedekt. Dit is net waar jij je comfortabeler bij voelt.

Je patner of kinderen
Je kinderen bij een shoot meenemen is heel normaal! Het is dan ook leuk om spontane foto's met hun erbij te maken. Ook kan je partner mee, zo kan je partner een hand op je buik leggen zodat de focus echt naar je buik gaat.


Plan alvast een newborn shoot in!
Plan dit alvast in na je zwangerschapsshoot. Wanneer je kleintje er net is, denk je niet snel aan een new born shoot. Dan ben je blij dat je hem alvast hebt ingepland!

Veel plezier met jouw zwangerschapsshoot! Laat ons weten hoe jouw zwangerschapsshoot is verlopen via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Vertrouwd door 6200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.

Please SAVE to make app work