Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

TO-DO LIST voor je zwangerschap!

TO-DO LIST voor je zwangerschap!

Je bent zwanger. Maar wat moet je allemaal regelen? Waar denk je aan? Wij van Bressyunderwear hebben een aantal dingen op een rijtje gezet voor jou!

 

Eet gezond en gevarieerd. 
Dit is een heel belangrijke punt. Veel vrouwen zijn zo misselijk, dat ze niet veel door hun keel krijgen. Zorg er dan voor, dat je in ieder geval multivitamine slikt voor zwangere vrouwen. Ook foliumzuur slikken is heel erg goed en zal ik gelijk mee beginnen, als ik jou was! Het wordt geadviseerd om 4 weken voor tot 10 weken van je zwangerschap te slikken. Foliumzuur helpt tegen veel dingen, zo is er minder risico op neurale buisdefecten waaronder: gespleten lip, open rug en het bevordert de groei van de baby in jouw buik! ;)

Regel je kraamzorg
Je hebt als zwangere minimaal recht op 49 uur kraamzorg, deze zal ik ook lekker gebruiken, als ik jou was. Meestal word je geadviseerd tussen de 10 en 16 weken je kraamzorg te regelen. Er zijn verschillende organisaties met hun eigen werkwijze. Zoek er eentje uit die perfect bij jou past.

Schrijf je in voor een zwangerschapscurcus
Een zwangerschapscurcus start meestal vanaf 26 tot 28 weken, aanmelden moet je echter ruim voor die tijd doen! Je kan bij een verloskundige vragen naar de cursussen bij jou in de buurt. Vaak wordt de zwangerschapscursus in groepsverband uitgevoerd.

Koop zwangerschapskleding
Niks is lekkerder dan comfortabele kleding tijdens je zwangerschap. Daarom is stap 4 zo belangrijk. Een lekkere comfy broek (zwangerschapsbroek) en wijde truien/shirtjes. En dat allemaal zonder dat iemand er raar van opkijkt!

Hou een zwangerschapsboekje bij.
Dit is niet alleen leuk om te doen, ook zal dit superleuk zijn om later alleen of samen met je kindje te bekijken. Elke stap die je door de jaren heen bent vergeten, zijn terug te vinden in het boekje. De eerste schopjes, het moment dat je ontdekte dat je zwanger was en de bevalling. Het is onbetaalbaar en heel erg kostbaar. Waarom dan niet alles ervan opschrijven in een zwangerschapsboekje?

Vertrouwd door 8200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.