De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Wat voor een cadeau is leuk bij een geboorte?

Wat moet je nou wel en niet kopen wanneer iemand bevallen is? Is er iets specifieks? En wanneer kan je langskomen wanneer iemand is bevallen? Lees mee met ons!

Het is best lastig een leuk en origineel cadeau te vinden, die voor de moeder leuk zijn of juist voor het kindje. Daarom hebben wij een aantal ideetjes op een rijtje gezet, waar je wellicht iets aan hebt of in ieder geval inspitatie uit op kan doen.

1. Luiertaart
Dit zal vast niet de eerste keer zijn dat je deze tip hoort. Dit word namelijk veel gedaan. Een luiertaart is echt 1 van de musthaves voor pas bevallen moeders. Het is een "taart" die bestaat uit laagjes van luiers. Ook kan je hier leuke verzorgingsproducten aan toe voegen of juist rompertjes. Dit ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heel nuttig voor een moeder.
  


2. Persoonlijk cadeau
Wanneer het iemand is die dichtbij jou staat is soms een persoonlijk cadeau net zo leuk! Bijvoorbeeld een handgeschreven boekje over jullie jeugd of een boekje waarin ze alles van haar pasgeborene bij in kan houden. Of juist een mooi moment die je hebt vastgelegd in een fotolijstje.

3. Een knuffel
Een knuffel lijkt zo "standaard", maar dit hoeft helemaal niet! Je kan ook voor de verandering een knuffeltje laten maken met het kindje haar/zijn naam erin. Of een knuffeltje zelf maken (voor de handige onder ons ;))

4. Cadeau voor het broertje of zusje
Is ook iemand grote broer of zus geworden, denk dan ook eens aan hem of haar! Vaak is dit al een gekke tijd voor hun. Dus extra in het zonnetje mogen ze wel gezet worden, vindt je niet?


Nog een paar kleine ideeen:
- een herrineringsdoos
- Lettertreintje met de letters van het kindje
- Kijkboekje
- Rammelaar
- Bijtringen
- Nachtlampje

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar