Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Wat voor een cadeau is leuk bij een geboorte?

Wat voor een cadeau is leuk bij een geboorte?

Wat moet je nou wel en niet kopen wanneer iemand bevallen is? Is er iets specifieks? En wanneer kan je langskomen wanneer iemand is bevallen? Lees mee met ons!

Het is best lastig een leuk en origineel cadeau te vinden, die voor de moeder leuk zijn of juist voor het kindje. Daarom hebben wij een aantal ideetjes op een rijtje gezet, waar je wellicht iets aan hebt of in ieder geval inspitatie uit op kan doen.

1. Luiertaart
Dit zal vast niet de eerste keer zijn dat je deze tip hoort. Dit word namelijk veel gedaan. Een luiertaart is echt 1 van de musthaves voor pas bevallen moeders. Het is een "taart" die bestaat uit laagjes van luiers. Ook kan je hier leuke verzorgingsproducten aan toe voegen of juist rompertjes. Dit ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heel nuttig voor een moeder.
  


2. Persoonlijk cadeau
Wanneer het iemand is die dichtbij jou staat is soms een persoonlijk cadeau net zo leuk! Bijvoorbeeld een handgeschreven boekje over jullie jeugd of een boekje waarin ze alles van haar pasgeborene bij in kan houden. Of juist een mooi moment die je hebt vastgelegd in een fotolijstje.

3. Een knuffel
Een knuffel lijkt zo "standaard", maar dit hoeft helemaal niet! Je kan ook voor de verandering een knuffeltje laten maken met het kindje haar/zijn naam erin. Of een knuffeltje zelf maken (voor de handige onder ons ;))

4. Cadeau voor het broertje of zusje
Is ook iemand grote broer of zus geworden, denk dan ook eens aan hem of haar! Vaak is dit al een gekke tijd voor hun. Dus extra in het zonnetje mogen ze wel gezet worden, vindt je niet?


Nog een paar kleine ideeen:
- een herrineringsdoos
- Lettertreintje met de letters van het kindje
- Kijkboekje
- Rammelaar
- Bijtringen
- Nachtlampje

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Vertrouwd door 6200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.

Please SAVE to make app work