De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Welke dingen kan je het beste eten tijdens je zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap wordt je veel aangeraden, wat wel en niet te eten. Zo kan je het beste geen rauwe vleeswaren eten zoals carpaccio L En is 9 maanden lang het alcohol gebruik ook van de lijst afgestreept. Maar wat is nou wel verstandig om te eten? Lees mee!

Het is natuurlijk voor iedereen goed om te eten volgens de schijf van 5. Dit is niet alleen wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je zwanger bent is het verstandig je hier extra mee bezig te houden. Je eet tenslotte voor 2 nu.  Zo zijn veel volkoren producten goed voor je. Denk dan aan een lekker volkoren brood, ruil je pasta in voor volkoren pasta en je pandarijst voor zilvervliesrijst.

Ook is meerdere keren (stuks of 4 keer) per dag een glas melk, yoghurt of kwak ook erg goed voor je en dagelijks een handje ongezouten noten. Groente en fruit staan  natuurlijk ook hoog op het lijstje.  Denk bij fruit aan: aardbeien, mango, frambozen, een appeltje, banaan, meloen, , kiwi, blauwe bessen of ananas. Waarom fruit zo goed is? Fruit bevat anti-oxidanten. Anti-oxidanten uit fruit helpen bij het geheugen en beschermen cellen in de hersenen.  Ook zorgen ze dat je lichaam beschermd wordt tegen agressieve moleculen.

 


Natuurlijk kan je heus nog wel eens lekker snacken of ongezond eten. Maar er wordt zeker aangeraden om veel gezond te blijven eten.

 Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

 

Info@bressy.nl

(+31) 6 25327679

 

Disclaimer:

Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar