De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Zwangerschapsverlof, wat nu?

Eindelijk is het zover, zwangerschapsverlof. Eigenlijk zijn de laatste weken werken niet meer te doen, het wordt te zwaar en je bent snel bekaf. Zwangerschapsverlof komt dus precies op het juiste moment. Maar dan. Je hebt opeens wel heel veel vrije tijd over. Wat kan je allemaal doen? En wat is leuk? Lees mee!

- Opruimen
Nu de baby bijna komt, heb je vast en zeker last van nesteldrang. Alles moet tot in de details geregeld zijn en niks mag vergeten worden. Daarom is deze wel erg voor de hand liggend. Ga alles opruimen en doe het lekker rustig aan. Neem 1 klusje per keer op je bord.

- Babykamer

Nu we het toch over opruimen hebben. Waarom niet alvast alles op zijn plek zitten in de baby kamer? Alle kleertjes alvast wassen en strijken. En niet te vergeten de kleding kast inruimen, dit is een van de leukste werkjes. De helft is hoogstwaarschijnlijk gegeven door familie en vrienden. Op deze manier kan je er nog eens goed naar kijken en ontdek je dat je veel meer kleding hebt voor je baby dan je in eerste instantie dacht.

Wanneer je de kast aan het indelen bent, is het misschien ook een idee om alvast de eerste kleertjes uit te kiezen die jouw baby aan gaat hebben. Deze kun je dan alvast in je vluchttas mee nemen ;).

-Shoppen

We kennen het allemaal wel, je denkt dat je alles hebt gehaald en dan ineens ontbreekt er iets in de kinderkamer of je hebt iets online gezien en dat moet vandaag nog in huis zijn. En hoe lekker is het dat je zwangerschapsverlof hebt, en je gewoon de stad in kan gaan?

En vergeet vooral jezelf niet tijdens het shoppen…

- Slapen & chillen

Een kleine tip tussen door. Slaap uit, nu het nog kan.  Kijk series die je altijd nog wilde zien en chill nog eventjes goed. Dit mag best gezegd worden. Straks is je baby’tje er eindelijk na 9 maanden wachten. Maar dit betekend ook dat je 24/7 “aan staat” en weinig rust ervaart in het begin.

 

Nog een paar leuke dingen om te doen tijdens je zwangerschap:

  • Schrijf alvast je geboorte kaartjes
  • Maak een moodboard
  • Zoek een nieuwe hobby
  • Maak foto albums

 

Heb jij meer leuke ideeën, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar