Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending

Bestel vandaag, betaal in juni Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Alles over voedingsbh's

Wat is een voedingsbh?

Een voedingsbh is speciaal ontworpen zodat je makkelijk borstvoeding kan geven. Met één hand maak je de voedingsbh los waardoor je je baby gelijk kan aanleggen. Niet alleen hierom is het fijn om een voedingsbh te dragen, maar ook omdat een voedingsbh comfortabeler zit dan een normale bh.

 

Vanaf wanneer draag je een voedingsbh?

Een voedingsbh draag je na de bevalling wanneer je borstvoeding geeft, echter dragen veel vrouwen de voedingsbh van Bressy™ ook tijdens de zwangerschap omdat de bh van Bressy™ vaak zachter en comfortabeler zit dan een gewone bh. Waar een bh de borsten kan afknellen, rekt de voedingsbh van Bressy™ mee en past zich aan de vorm van de borst aan.

 

Hoe werkt een voedingsbh?

Door de Knopjes in het midden kan  je de voedingsbh  gemakkelijk  openmaken met één hand terwijl je met de anderen je baby vasthoudt, zo ontbloot je gemakkelijk je borst zonder je bh uit te doen.
TIP: Als je een voedingsbh wilt dragen tijdens het slapen is de bh van Bressy™ zeer geschikt omdat deze bh geen gebruik maakt van bandjes.

 

Wat is dan een zwangerschap bh?

Een zwangerschap bh is een bh waarvan de cups vaak gemaakt zijn van een stof met stretch zodat deze met je borsten meegroeien. Net zoals een voedingsbh knelt een zwangerschap bh niet en biedt deze de nodige ondersteuning. Het verschil met een voedingsbh is dat een voedingsbh multifunctioneel is doordat je de cups gemakkelijk los kan maken om zo borstvoeding te geven.

 

Bestel nu jouw Bressy™ voedingbh

 Knopjes makkelijk te openen
zodat jij geen onhandigheden meer ervaart! 

 Pads uitneembaar
Jouw pads zullen altijd goed zitten en schoon zijn!

 Stijlvol
geen lelijke voedingsbh's meer!

 Zacht en comfortabel
Optimale comfort en biedt grote steun!

SHOP NU -->

 

 

Zuxx geboortezorg

Veemarkt 19
Hoorn, Noord-Holland

Ma- Za, 09:00 - 17:00
Zondag, -

Route -->

Vertrouwd door 5200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen gratis thuisbezorgd

Na 30 dagen betalen mogelijk met Klarna.