De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Heb ik een voedingsbeha nodig?

 Dit is een veel gestelde vraag, en natuurlijk is dat niet onlogisch. Want wanneer schaf je nou een voedingsbeha aan? Ben je dan niet te vroeg, of zelfs veelte laat.  Wij beantwoorden al je vragen!

 Wij krijgen vaak de vraag of je een voedingsbeha al in je zwangerschap kan kopen, het antwoord daarop is ja! Dit is zeker handig, vaak beginnen de borsten al gevoelig te worden en kwetsbaarder. Bij een klein stootje schreeuw je het al uit. Een voedingsbeha kan extra comfort bieden en ondersteuning.  Een voedingsbeha koop je wanneer je er echt aan toe bent. Dit kan dus ook heel vroeg in je zwangerschap zijn. In de meeste voedingsbeha’s zit veel stretch en deze zal dan ook langer mee kunnen gaan. Borsten kunnen namelijk tot wel 2 maten groeien tijdens en na je zwangerschap.Let ook extra op de pasvorm en materiaal.  Een lekker zacht en comfortabel stofje is in je zwangerschap eigenlijk wel een need. Wanneer een beha te strak gaat zitten en begint te knellen, is de volgende stap (in de meeste gevallen) een voedingsbeha. Knellende beha’s kunnen namelijk in het ergste geval zelfs verstopte melkkanaaltjes veroorzaken.

Extra pluspunten van de voedingsbeha’s zijn:

  • Extra comfort
  • Ermee kunnen slapen
  • Betere pasvorm
  • Geen irritaties
  • Rekbaar

 

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar