De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Heb ik een voedingsbeha nodig?

Heb je een voedingsbh nodig? Dit is een veelgestelde vraag, en natuurlijk is dat heel logisch. Want als je zwanger bent, heb je al een hele waslijst aan spullen die je moet kopen. Heb je dan ook nog echt een voedingsbeha nodig? En wanneer koop je 'm dan? Wij beantwoorden al je vragen!

Heb heb je een voedingsbeha nodig?

We krijgen vaak de vraag of een voedingsbeha echt nodig is. Ons antwoord is natuurlijk: Ja! ;)  Anders hadden we er zelf niet eentje ontwikkeld! De belangrijkste reden om een voedingsbeha te kopen, is dat het geven van borstvoeding er een stuk makkelijker van wordt. Je hoeft je dan namelijk niet helemaal uit te kleden, om je borst tevoorschijn te halen. Bij een Bressy voedingsbeha hoef je alleen maar 1 of 2 drukkoopjes in het midden open te maken en je kunt al beginnen met voeden. 

Een andere reden waarom een borstvoedingsbh nodig is, is dat er zoogcompressen inzitten. Dit zijn uitneembare pads die de melk opvangen die uit je tepels lekt. De pads van Bressy kun wassen en opnieuw gebruiken. Handig en duurzaam!

Wanneer heb je een voedingsbeha nodig?

Wanneer je een voedingsbeha koopt, hangt een beetje af van wat je zelf fijn vindt. Sommige vrouwen dragen er al een tijdens hun zwangerschap, anderen wachten ermee tot de baby er is. Vaak zijn je borsten tijdens je zwangerschap al gevoelig Een voedingsbeha kan extra comfort bieden, omdat hij lekker zacht is, meer meerekt dan een gewone beha en geen beugels heeft.  Het kan dus goed zijn dat je er al vroeg in je zwangerschap behoefte aan hebt. En dit hoeft helemaal geen probleem te zin. Want in onze voedingsbeha’s zit veel stretch, dus ze rekken wat mee met je borsten. Lees in onze blog meer over wanneer je een voedingsbh moet kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van een voedingsbeha?

Zoek je een voedingsbeha? Dan heb je veel om uit te kiezen. Niet alleen allerlei leuke kleuren en printjes, maar ook het materiaal en de pasvorm verschillen erg per merk en beha. Een lekker zacht en comfortabel stofje is in je zwangerschap eigenlijk wel een must. Vaak slaap je namelijk ook in je beha, dus dan zit je niet te wachten op een stugge stof en harde onderdelen in je beha. En omdat je borsten al zo gevoelig zijn, wil je niet dat een beha teveel knelt en je borsten platdrukt. Ga daarom voor een lekkere zachte stof en een beha zonder veel haakjes, sluitingen en grote versieringen. We hebben een blog geschreven over waar je op moet letten bij een voedingsbh.

heb je een voedingsbeha nodig

Waarom een Bressy voedingsbeha?

Wij zijn natuurlijk erg fan van onze eigen voedingsbeha! Bij het ontwikkelen ervan hebben we met veel van bovenstaande punten rekening gehouden. De stof van onze beha's is lekker zacht en rekt mee met je borsten.  Er zitten geen knellende beugels in, irriterende haakjes of grote sluitingen, alleen 3 drukknopen aan de voorkant. Zo geef je borstvoeding zonder gedoe. En omdat de stof zo zacht is, slaap je ook heel lekker in onze voedingsbeha's. 

Wil je onze Bressy beha's zelf proberen? Kies jouw favoriete kleur voedingsbeha.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar