Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Over ons

zijn wij grote stappen gaan zetten. Onze missie is om "mama’s to be" en vrouwen in heel NL&BE te helpen bij het vinden van hun ideale voedingsbeha en/of comfybeha. Onze quote is dan ook ‘comfortabel maakt stijlvol!’.

 

Wij zijn BRESSY, en dit is ons verhaal!

 

 

2020 HET BEGIN VAN BRESSY

Het begon natuurlijk allemaal in 2020. Wij hebben een mooi bedrijf opgezet en de ideale beha in ons ogen gepresenteerd. Wij maken van comfy, sexy! Wij hebben het gelukt dat creativiteit en het zakelijke brein samen een basis wordt van ons bedrijf.  

 

 

2021 WAT EEN JAAR!

2021 was voor ons tot nu toe het mooiste jaar! Wij hebben veel mogen
bereiken en veel vrouwen mogen helpen  met het vinden van hun ideale beha.
De woonkamer was niet groot genoeg meer en daarom zijn wij verhuisd naar een distributiecentrum, om iedereen beter te kunnen helpen.  Wij bereiden ons voor op 2022!

 

 


2022 WIJ KOMEN ERAAN

2022 heeft mooie plannen!
2022 wij zijn er klaar voor.

 

 

 

 

Wij van BRESSY zijn gaan kijken naar de beste mogelijkheden om moeders en vrouwen te helpen, bij het vinden van hun voedingsbeha’s. We hebben gekeken naar de pasvorm, model en de stijl van de beha.

In 2021 hebben wij de eer gehad, om met meerdere bedrijven samen te mogen werken, waaronder Libelle mama en nog veel meer. Wij van Bressyunderwear hebben veel feedback mogen ontvangen! Zo zei DH Karen: "De beha zit super comfortabel door de zachte vorm en stof. De patch die erin zit zorgt ervoor, dat je geen lekkages hebt ,die voor ongename verrassingen zouden kunnen zorgen. De beha's bieden voldoende ondersteuning. Gewoon de ideale borstvoedingsbeha! Deze moet je gewoon in huis hebben!"

 

De pads

Wij hebben gekozen voor uitneembare cups in de beha, zodat je zelf de keuze hebt om ze erin te houden, of ze toch liever eruit haalt. Ook hebben wij gedacht aan de hygiëne, die voor onze doelgroep erg belangrijk is. Moeders die net hun baby's hebben gekregen, vinden het over het algemeen toch erg fijn ,wanneer de beha lekker fris is. De voedingsbeha heeft de luxe, dat hij makkelijk te openen is met de knoopjes aan de voorkant. Ook de kleuren hebben wij speciaal voor jullie uitgekozen.

 

Bressy.nl staat voor kwaliteit. Onze kernwaarde is dan ook het leveren van kwaliteit voor onze klanten!

Als klant zie je dit terug op onze webshop, die zorgvuldig is gebouwd om jou de beste en veiligste online shop beleving te geven! En de beste deals te scoren.

Wij staan 7 dagen per week klaar voor onze klanten om te zorgen dat alles naar wens verloopt! Van bestelling op de webshop tot aan de levering van de bestelde producten.

info@bressy.nl
(+31) 6 25327679 (WhatsApp)

 

www.bressy.nl
www.bressy.be 

KVK: 67701426
BTW: NL001956809B15

 

 

 

Vertrouwd door 8200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.