De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Zwanger in de zomer

Het wordt steeds warmer en warmer. En dan opeens staat de zomer voor de deur. Doordat je zwanger bent, wordt het voor jou nog een warmere zomer. Daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet voor je. Lees mee!

Tip 1: Drink genoeg.
Omdat je lichaam extra vocht nodig heeft tijdens je zwangerschap is het belangrijk om bij warm weer, genoeg te drinken. Ook een kleine tip tijdens de hittte is: eet niet te veel zout. Dit haalt vocht uit je lichaam. Drink gemiddeld 1,5 tot 2 liter per dag.

Ja dames, dat wordt nog meer plassen. Dit is misschien niet ideaal, maar liever dat dan te weinig vocht in je lichaam.


Tip 2: Draag lekker losse en luchtige kleding.
Met warm weer is er niks ergers dan te strakke en warme kleding te dragen. Kies daarom voor je dag begint, wat je aantrekt. Kijk naar de weerberichten en beslis aan de hand daarvan je kleding.

En vergeet niet goed in te smeren met deze warme dagen!

Tip 3: Waterbak
Wanneer je zwanger bent, zul je wellicht hebben gemerkt dat je enkels wat dikker zijn geworden. Maak op een warme dag eens een bakje met koud water. Hier kan je je voeten lekker in verkoelen. Dit is heerlijk voor de warme dagen en voor de enkels!

Tip 4: Doe een dutje
We weten het, we geven deze tip wel vaker in onze blogs. Maar dit is en blijft 1 van de gouden tips. Een dutje kan wonderen doen wanneer je zwanger bent. En met dit warme weer is het soms ook allemaal extra vermoeiend. Je hoeft je hier niet tegen te verzetten. Ook jij kan wel eens midden op de dag een extra slaapje gebruiken.

Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar