De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Betaalmethodes Bressy

Veilig betalen

Om je bestelling succesvol af te ronden, zal je natuurlijk moeten betalen. Wij hebben dit zo eenvoudig mogelijk voor jou gemaakt. We bieden verschillende beveiligde betalingsmogelijkheden. Al onze betaalmogelijkheden zijn gratis en veilig, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden:

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode van Nederland is iDeal. Uiteraard bieden wij deze dan ook aan in onze webshop! Betaal direct via de beveiligde omgeving van Mollie, via je eigen bank aan Bressy™,  wel zo makkelijk.

Bancontact

Wat iDeal in Nederland is, is Bancontact in België. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij deze betaalmethode toegevoegd. Zo kunnen onze klanten uit België dus ook makkelijk en veilig via Mollie betalen, vanaf hun eigen bankrekening.

 

 

Creditcard

Bressy.nl biedt de mogelijkheid om te betalen met de vernieuwde en nog veiligere methodes van Eurocard/Mastercard/American Express Securecode en Verified by Visa. Als je ervoor kiest om met een creditcard te betalen, zijn de voorwaarden van de betreffende kaartuitgever van toepassing. Bressy.nl is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen om met creditcard te betalen: jouw bank autoriseert dan de betaling. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door de bank op de hoogte gesteld, zodat de bestelling zo snel mogelijk kan worden verzonden.

PayPal

Betalen met PayPal is eenvoudig en supersnel, tijdens het bestelproces kies je de betaalmethode PayPal en word je direct doorgestuurd naar je eigen PayPal-rekening. Na betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verwerkt.

Veilige online betaling

Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Bancontact en Creditcard worden via een Secure Socket Layer verbinding (SSL) direct doorgestuurd naar het gekozen betaalplatform. SSL is het meest gebruikte beveiligingsprotocol op het internet en wordt gebruikt om gegevens die worden uitgewisseld tussen een consument en een server te versleutelen. SSL is een manier om gegevens te versleutelen, waardoor het voor derden onmogelijk is om berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven daarom aan, wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilige betaling via het internet.

Privacy

De persoonlijke gegevens die wij van jou vragen, worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk te verwerken. Wij respecteren en garanderen jouw privacy. Persoonlijke gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt.

Indien je nog vragen hebt over de verzend- en betaalmogelijkheden van Bressy.nl, kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Bestelling is betaald. Wat nu?

Wanneer de betaling succesvol is afgerond, sturen wij je een orderbevestiging met daarin de gegevens van uw bestelling en jouw ordernummer (Dit kan even duren.) Heb je geen bevestiging van ons ontvangen? Het is mogelijk dat deze e-mail in je spam-mail terecht is gekomen. Als het daar ook niet te vinden is, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar