De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

5 tips bij verveling tijdens je zwangerschapsverlof

Je zwangerschapsverlof is dan eindelijk in gegaan. Je dagelijkse klusjes zijn allemaal al gedaan, de babykleertjes zijn gewassen en de babykamer is ingericht. Je vriendinnen zijn aan het werk overdag en je partner ook. En jij begint je tijdens je zwangerschapsverlof een beetje te vervelen. Wat nu? Dit zijn onze tips tegen verveling tijdens je zwangerschapsverlof.

Begin met een oude hobby

Vond je het altijd leuk om foto's te maken? Of schilder je graag, maar heb je er normaal gesproken geen tijd voor? Of zou je eigenlijk weleens willen leren breien? Start daar vandaag dan mee! Zoek een rustgevende hobby, waar je veel energie uit kan halen en die je lekker in en om het huis kunt doen. Zo gaan je dagen niet alleen sneller, maar heb je ook nog eens een super leuke dag!

Bak een taart

Kijk alle aflevering van Heel Holland Bakt en maak je favoriete baksel na. Of bak koekjes volgens het recept van je oma, moeder of een vriendin. Bakken is heerlijk rustgevend en kun je lekker op je gemak thuis doen. Bovendien maak je vrienden met het resultaat ;) Deel je baksel uit aan de buren, de verloskundige of je partner. En vergeet zelf ook niet een flink stuk op te eten! 

Ga een uurtje zwemmen

Heb je behoefte aan een beetje beweging? Een rondje lopen gaat aan het eind van je zwangerschap meestal niet zo makkelijk meer. Maar zwemmen is misschien wel een optie. Het is niet alleen voor je baby rustgevend door de schommelde bewegingen, maar ook voor jou. Je lichaam voelt namelijk minder zwaar aan onder water.

quote verveling zwangerschapsverlof

Maak een fotoboek

Heb jij ook je hele telefoon vol met foto's? En dan ook nog je Dropbox, Google Drive, Icloud? Dan is je zwangerschapsverlof het moment om daar iets aan te doen! Anders komt het er nooit meer van ;) Bovendien heb je na je bevalling weer ladingen nieuwe foto's van je baby. Dus ga er rustig voor zitten met een kopje thee erbij en iets lekkers, en ga aan de slag!

Doe even helemaal niets

Hoe vaak komt het eigenlijk voor dat je je kunt vervelen? Niet vaak toch? Dus als het je lukt, kun je ook even helemaal niets doen. Ga op de bank zitten met een boek of een tijdschrift. Rommel een beetje in je huis, bel een vriendin, geef de hond of kat een aai, kijk een film of hang gewon een beetje op de bank. Er komt een super drukke tijd aan, dus geniet vooral nog even van de rust.

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar