Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

7 leuke weetjes over jouw pasgeboren baby:

7 leuke weetjes over jouw pasgeboren baby:

 

Wist je dat:
De zwaarste baby’s in mei worden geboren? Ze wegen bijna 200 gram meer dan de gemiddelde baby’s. Maar hoe komt dit nou eigenlijk? Dit komt doordat zwangere vrouwen meer eten in de winter dan in de zomer. Hierdoor komen ze meer aan, en worden daardoor hun baby’s ook groter

Wist je dat:
Baby’s die te vroeg zijn geboren vaker de hik hebben. Gemiddeld hikken ze zo’n 15 minuten per dag. Dit komt omdat hun middelrif nog niet volgroeid is en dus sneller overprikkeld raakt. Wat je eraan kunt doen? Volgens deskundigen niet veel, het gaat vanzelf weer over.

Wist je dat:
De ogen van je baby nog kunnen veranderen na de geboorte. Dit komt doordat de baby’s nog weinig pigment hebben. Na 6 maanden kan je definitief bepalen wat voor kleur ogen je baby heeft.

Wist je dat:
Een pasgeboren baby kan weinig zien, je baby ziet nog niet echte kleuren. Dit kunnen hun hersenen nog niet registreren. Vanaf 3-4 weken zal je kindje kleuren gaan waarnemen. Best snel dus!

Wist je dat:
Een pasgeboren baby geen tranen kan krijgen. Dit heeft te maken met zijn of haar traanbuizen. Deze zijn nog niet helemaal open. Dit komt omdat deze in de hoeken van de ogen zitten ( bij de neus)


Wist je dat:
Een baby kan slikken en ademen tegelijk. Dit kunnen ze doordat er een verbinding is tussen de neus en de luchtpijp, en de mond met de slokdarm. Na 3 maanden kunnen ze niet al niet meer

Wist je dat:
Je baby heeft meer botten dan jij. Wij volwassen mensen hebben er wel 206. Maar een baby heeft er 350! Sommige botten bij je baby moeten nog aan elkaar groeien. Vandaar dat een baby meer botten heeft. 


Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Vertrouwd door 8200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.