De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Hoe werkt een voedingsbh?

Heb je al een voedingsbh uitgezocht? Of ben je nog een het twijfelen of je er eentje nodig hebt? We leggen in deze blog uit hoe een voedingsbeha werkt. Dat helpt je hopelijk met het vinden van de perfecte voedingsbh!

Wat is een voedingsbh?

Een voedingsbh maak je makkelijk open aan de voorkant. Bijvoorbeeld door een haakje los te maken boven de cup of door in het midden drukknoopjes open te maken. Je hoeft je bh dus niet helemaal uit te doen om je baby te voeden. Met een voedinsbh zorg je ervoor dat je makkelijk 1 borst bloot kan maken, zodat je baby kan drinken. Maar je andere borst en je lichaam blijven bedekt. De meeste voedingsbh's hebben geen beugel, maar wel verwisselbare pads in de cups. 

Hoe werkt een voedingsbh?

Een voedingsbh van Bressy werkt als volgt. Als je je baby wil voeden, maak je 2 van de 3 drukknoopjes aan de voorkant van de beha open. Je trekt de stof van de beha bij 1 borst een beetje opzij. Zo kun je 1 borst ontbloten zodat je baby bij je tepel kan. Je andere borst blijft netjes bedekt door de stof van de beha.Wil je wisselen van borst? Dan bedek je je ene borst weer met de cup van de beha en trek je de stof bij je andere borst wat opzij. 
En ben je klaar met voeden? Dan maak je de 2 drukknoopjes in het midden van je voedingsbh weer vast. Met een beetje oefenen, kun je dit allemaal met 1 hand! :) 

Wat zijn de voordelen van een voedingsbh?

* Een voedingsbh is meestal gemaakt van zachte en rekbare stof
* De cups van een voedingsbh maak je makkelijk open en dicht aan de voorkant
* In de beha zitten meestal verwisselbare pads. De pads of zoogcompressen vangen melk op die soms uit je tepels lukt
* De meeste voedingsbeha's hebben geen beugel. Zo kun je de beha ook 's nachts fijn dragen en worden je melkklieren niet afgekneld. 

hoe werkt een voedingsbh

Na het lezen van de blog, wil je misschien meer lezen. We hebben ook een blog over waar je op moet letten bij het kopen van een voedingsbh? En een blog over wanneer je een voedingsbh koopt.

En heb je vragen over het kopen van een voedingsbh of over welke maat je moet kopen? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag! 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar