Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Slapen is belangrijk

Slapen is belangrijk

We vinden het allemaal fijn om na een lange dag in bed te ploffen en te gaan slapen. Maar wist je dat slaap ook heel belangrijk is? En weet je ook wel hoe belangrijk? Lees mee in onze nieuwste blog!

Waarom is slaap zo belangrijk? In je slaap geef je je herseren de rust om de emoties van de dag te kunnen verwerken. Ook je lichaam is alles aan het verwerken en flink aan het bij tanken. Zodra je niet genoeg slaapt op in de nacht zal dit invloed hebben op je dag. Je kan je minder goed concentreren, je zal meer fouten maken en je zal sneller geirriteerd zijn. Wist je dat slapen net zo belangrijk is als eten? We slapen als mens wel 1/3 van ons leven.


Wanneer je een pasgeboren baby hebt, wordt slapen een grotere uitdaging. Je ligt vaak nachten wakker voor je idee. Dit is ook niet makkelijk, maar toch zal je ook aan je eigen lichaam moeten denken. Wissel in de nacht een keertje af met je partner. Niet alleen jij hoeft er altijd uit. Doe overdag lekker veel dutjes, slaap met je baby samen en zorg anders voor een rustige en vertrouwde kamer voor je kleintje.

Waneer je vaak en te lang weinig slaapt heb je kans om ziektes op te lopen. Ziektes zoals: Alzheimer, depressie, hart- en vaatziekten en obesitas. Doordat je weinig slaapt wordt er een stofje "ghreline" aangemaakt door je vetcellen. Dit geeft weer een signaal af om meer te gaan eten. Daarnaast beweeg je minder omdat je lichaam moe is, hierdoor zou je dus sneller kans hebben op obseritas.

Heb jij meer tips voor slapenloze nachten? Laat het ons weten via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer:
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen

Vertrouwd door 6200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.

Please SAVE to make app work