De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Tips voor je zwangerschapsshoot

Spannend.. Je zwangerschapsshoot staat om de hoek. En je wilt natuurlijk de mooiste foto's krijgen. Daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet! Lees je mee?

De locatie
Bedenk voor jezelf als allereerste wat voor soort locatie je wilt gebruiken in je foto's. Is dit in de natuur, in een studio of bij jou thuis bijvoorbeeld? Welke omgeving je kiest, bepaalt de sfeer in je foto's. Ook kan je hier je kleding mooi op aanpassen.

Kies een fotograaf die bij je past
Er zijn superveel fotografen die zwangerschapsshoots doen. Zoek er een paar op en bekijk hun vorige werk. Meestal hebben ze ook een mooi Instagram account. Bedenk of de stijl van vorige shoots bij jou past. Je kunt altijd contact opnemen met de fotograaf om even te overleggen en je vragen te stellen. Het helpt vaak als je een paar voorbeelden hebt van foto's die je mooi vindt. Dan hebben ze meteen ene beeld van wat jij met je shoot wil doen.  

Met hoeveel weken moet ik de fotoshoot plannen?
Je wilt natuurlijk dat je je zwangerschap mooi ziet op de foto's. Maar je wilt zeker niet te laat zijn en je zwangerschapsshoot net missen. De meeste fotografen raden aan om tussen de 30 en 35 weken je zwangerschapsshoot in te plannen. Dan kan je mooi je buik zien, ben je nog fit genoeg en zal je niet te laat zijn (in de meeste gevallen)!


 Je outfit
Ik denk stiekem dat dit voor de meeste vrouwen toch wel het belangrijkste is van de hele fotoshoot. Je wilt dat je figuur er mooi uit komt en dat je buik mooi zichtbaar is. Draag bijvoorbeeld een strakke jurk of een blouse met een riem net boven je buik. Ook kun je denken aan een thema, op elke foto heb je bijvoorbeeld iets roze aan. Ga je samen met je partner of je kids op de foto? Dan kunnen jullie je kleding ook leuk op elkaar afstemmen. Doe bijvoorbeeld allemaal een spijkerbroek en een wit shirt aan. Zo krijg je een leuk effect op je foto. Ook heb je natuurlijk de optie om je buik bloot te laten zien of bedekt. Dit is net waar jij je comfortabeler bij voelt.

Je partner of kinderen
Je kinderen bij een shoot meenemen is heel normaal! Het is dan ook leuk om spontane foto's met je kids erbij te maken. Ook kan je partner mee en kan samen met jou op de foto. Je partner kan bijvoorbeeld een hand op je buik leggen, zodat de focus echt naar je buik gaat.


Plan alvast een newborn shoot in!
Plan dit alvast in na je zwangerschapsshoot. Wanneer je kleintje er net is, denk je niet snel aan een new born shoot. Dan ben je blij dat je hem alvast hebt ingepland!

Veel plezier met jouw zwangerschapsshoot! Laat ons weten hoe jouw zwangerschapsshoot is verlopen via onze social media (Bressyunderwear) of stuur ons een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar