De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Tips zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding... Waar begin je? Vind je het super leuk om allerlei nieuwe dingen te kopen? Of heb je er eigenlijk niet zo'n zin in. Normaal gesproken loop je een winkel in, zie je een leuke broek en neem je die mee. Maar nu je zwanger bent, gaat dat misschien net even anders. Uren ben je op zoek naar een fijne zwangerschapsbroek die er ook nog een beetje leuk uitziet, en ook niet al te veel kost. Soms lijkt het wel onmogelijk! Maar geen stress, wij helpen je op weg met 5 tips! Lees je mee?

Tip 1: Koop een fijne zwangerschapsbroek

Koop 2 echt fijne en leuke zwangerschapsbroeken. Geloof me, dit is echt de investering waard. Een broek die te strak zit en om je buik knelt, is niet ideaal. Dus neem toch even de tijd om fijne broeken te vinden. Zwangerschapsbroeken kun je je hele zwangerschap dragen, want je kunt ze meestal aan de bovenkant verstellen. Dus groeit je buik, dan verstel je het elastiek aan de binnenkant iets. En het kan al vroeg in je zwangerschap fijn zijn om wat extra ondersteuning van je buik te hebben, dus koop zo'n broek met een fijne band eraan. Vind je dit nou echt verschrikkelijk, kies dan bijvoorbeeld voor een gewone stretchbroek in een maatje groter. Of ga voor een low rise broek die je onder je buik draagt. 


Tip 2: Draag wijde jurken

Wijde jurken! Niet alleen ideaal voor een warme zomerdag, maar ook een prima oplossing voor de winter. Dan natuurlijk wel met een zwangerschapspanty eronder. Koop die panty, echt! Ik vond ze heerlijk zitten, stiekem ook na de zwangerschap. Ze zijn net wat ruimere aan de bovenkant en je trekt ze lekker over je buik heen. 

Maar terug naar de wijde jurken. Ze zitten lekker omdat ze wijd zijn en niet knellen. En je draagt ze bijvoorbeeld met een riempje net onder je borsten. Dan komt je buik mooi uit. Je koopt deze jurken gewoon in je eigen maat of een maatje groter, het hoeven geen zwangerschapsjurken te zijn. Dan kun je ze ook nog aan na je zwangerschap!

Tip 3: Kies voor comfortabele stoffen

Kies voor luchtige en comfortabele stoffen. Tijdens je zwangerschap is het extra vervelend als dingen te strak zitten of beginnen te jeuken. Kies daarvoor voor iets dat lekker luchtig is, goed meerekt en niet al te strak zit.

Tip 4: Koop niet teveel zwangerschapskleding

Koop niet teveel zwangerschapskleding. Je hebt het namelijk maar een paar maanden nodig en daarna draag je het in principe niet meer. Dus investeer in een paar mooie basic items, die je combineert met leuke accessoires voor de afwisseling. Zo zie er toch elke dag anders uit, maar heb je niet je hele budget uitgegeven aan zwangerschapskleding. 

Tip 5: Een fijne voedingsbh

Jaja, een tip een beetje in ons eigen voordeel. Maar toch.... Een voedingsbh is ook tijdens je zwangerschap fijn om te dragen. Onze Bressy voedingsbh's zijn zacht en comfortabel en dus erg fijn voor je gevoelige borsten.  

Heb jij meer tips die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar