De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Wat is een meegroei bh?

Is een meegroei bh niet iets heel anders dan een voedingsbeha, en wat is het verschil dan? Is een meegroei bh handig? Lees met ons mee in onze nieuwste blog!

Een meegroei bh is een bh van rekbare en zachte stof. Een meegroei bh heeft bredere bandjes voor meer ondersteuning, en wordt gedragen wanneer de borsten beginnen te groeien in je zwangerschap. Dit gebeurt vaak rond de 2 maanden van je zwangerschap. Al hoewel, bij sommige vrouwen dit sneller groeit en bij andere juist minder snel. Daarom kan je een meegroei bh ook niet specifiek aanraden vanaf een bepaald moment. Dit is helemaal persoonsgeboden. Wanneer je zelf het gevoel krijgt dat je borsten meer pijn beginnen te doen, kan je altijd kiezen voor een meegroei bh.


Een meegroei bh past zich aan, aan de borsten tijdens je zwangerschap door zijn rekbaarheid. Het is de bedoeling dat deze niet knellen. Een voedingsbeha en meegroei bh is dan ook niet hetzelfde. Bij een voedingsbeha kan je de cups losmaken van de beha door zo gemakkelijk borstvoeding te geven. Ook is de stof iets minder rekbaar.

Maar hoe weet je dat je een goede meegroei bh heb?
Een goede meegroei bh zit mooi rondom de borsten. Er is niet teveel speling en zit ook zeker niet te strak. Wij raden aan om deze desnoods even te passen in een winkel of advies te vragen.
Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar