Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €20,-

Bestel vandaag, betaal na 30 dagen met Klarna.

14 dagen geld terug garantie

Neem contact op

Wat is een meegroei bh?

Wat is een meegroei bh?
Is een meegroei bh niet iets heel anders dan een voedingsbeha, en wat is het verschil dan? Is een meegroei bh handig? Lees met ons mee in onze nieuwste blog!

Een meegroei bh is een bh van rekbare en zachte stof. Een meegroei bh heeft bredere bandjes voor meer ondersteuning, en wordt gedragen wanneer de borsten beginnen te groeien in je zwangerschap. Dit gebeurt vaak rond de 2 maanden van je zwangerschap. Al hoewel, bij sommige vrouwen dit sneller groeit en bij andere juist minder snel. Daarom kan je een meegroei bh ook niet specifiek aanraden vanaf een bepaald moment. Dit is helemaal persoonsgeboden. Wanneer je zelf het gevoel krijgt dat je borsten meer pijn beginnen te doen, kan je altijd kiezen voor een meegroei bh.


Een meegroei bh past zich aan, aan de borsten tijdens je zwangerschap door zijn rekbaarheid. Het is de bedoeling dat deze niet knellen. Een voedingsbeha en meegroei bh is dan ook niet hetzelfde. Bij een voedingsbeha kan je de cups losmaken van de beha door zo gemakkelijk borstvoeding te geven. Ook is de stof iets minder rekbaar.

Maar hoe weet je dat je een goede meegroei bh heb?
Een goede meegroei bh zit mooi rondom de borsten. Er is niet teveel speling en zit ook zeker niet te strak. Wij raden aan om deze desnoods even te passen in een winkel of advies te vragen.
Heb jij meer leuke tips, die je wilt delen met ons? Aarzel niet en stuur ons gerust een email of Whatsappje!

Info@bressy.nl
(+31) 6 25327679

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Vertrouwd door 6200+ vrouwen

14 dagen niet goed? Geld terug garantie

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Betaal na 30 dagen met Klarna.

Please SAVE to make app work