De website werkt niet zo goed samen met je browser. Je kunt beter deze browsers gebruiken: Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Bestel voor 23.00 uur, morgen in huis

Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie

Zwangerschaps kwaaltjes

Heb jij ook wel eens last van zwangerschaps kwaaltjes?

 

 


Je bent niet de enige! Het is niet alleen vervelend, maar soms misschien zelfs een tikkeltje gênant. Dit is nergens voor nodig, wij hebben voor jullie een paar zwangerschapskwaaltjes op een rijtje gezet. Wellicht vind jij jezelf hier toch meer in terug, dan je zou willen toegeven ;)

 

1. Stemmingswisseling 

We vallen meteen maar met de deur in huis. Stemmingswisselingen is een veel voorkomende zwangerschapskwaaltje. Je zwangerschap is iets heel moois, maar kan ook een emotionele rollercoaster zijn voor vrouwen. Het ene moment kan je keihard lachen om een grapje van je partner en het andere moment moet je hier keihard om huilen. Geen zorgen, dit hoort er allemaal bij! 



2. Vaak plassen

Ook dit is heel gewoonlijk en dit kan wel gedurende de hele zwangerschap blijven. Je baarmoeder drukt veel op je blaas en houdt weinig ruimte over. Niet ideaal als je net lekker in bed ligt, maar het is het allemaal waard!

 
 

3. Misselijkheid

Misselijkheid is een hele vervelende kwaal en hier heeft maar liefst driekwart van alle zwangere vrouwen last van. Bij de een begint het gelijk en bij de andere pas na 9 weken. Dit is voor de meeste ook een hoogte punt van hun misselijkheid.



4. Vermoeidheid

Vooral in de eerste 3 maanden kun je veel moe zijn van de zwangerschap. Het vraagt ook veel van je lichaam. Sommige vrouwen krijgen ook meer moeite met slapen en dit helpt natuurlijk niet mee. Luister naar je lichaam en pak je rust!



5. Brandend maagzuur

Doordat je baby groeit in je buik is er steeds minder plek in je maag. Tijdens de 5e maand van de zwangerschap krijgen meerdere vrouwen last van brandend maagzuur. 



Maaarrr...... het is het allemaal waard!

 

Disclaimer: 
Deze Blog van Bressyunderwear is niet medisch onderbouwd, raadpleeg een arts bij vragen. 

Bressy Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze acties!

.

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer beschikbaar